Over ons

Beeld Noordzij Brielle

Klant staat centraal
Tot onze klanten behoren zowel particulieren als (bouw)bedrijven en industrie, maar ook woningstichtingen, Verenigingen van Eigenaren en makelaars. Ons werkgebied strekt zich uit van Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee tot en met het Botlekgebied, de Europoort en de Maasvlakte. Maar wie u ook bent en waar u ook vandaan komt, uw vraag staat bij ons centraal.

Familiebedrijf met persoonlijke benadering
In Noordzij Brielle vindt u een betrouwbare installateur met de voordelen van een compact familiebedrijf. U kunt dus rekenen op een persoonlijke benadering. En dankzij de korte lijnen kunnen we flexibel inspelen op uw vraag. Zo werken we aan langdurige relaties. Met succes, want veel mensen zijn al jarenlang klant. Soms zelfs al sinds de jaren '60, toen Reijer Noordzij de basis legde met een loodgietersbedrijf aan de Visstraat in Brielle. Fornuizen en kachels waren zijn specialisme. Al snel kwam er veel loodgieterswerk bij voor woningbouwprojecten. Toen zoon René de zaak in 1977 overnam, verschoof het accent naar werk voor particulieren en de industrie. Inmiddels zwaait Roy Noordzij als derde generatie de scepter in het familiebedrijf.

De klant centraal
Er is sinds de start in 1962 veel veranderd. Van uitbreiding van de klantenkring met particulieren, bedrijven en aannemers tot en met verhuizingen van het bedrijf. En van de oprichting van een aparte storingsdienst tot de opkomst van producten zoals airconditioning, maar ook duurzame technieken zoals zonnepanelen en -boilers. Eén ding is altijd hetzelfde gebleven: wij zijn er voor u!